El PP d’Alzira confia en que el Govern allibere l’AP-7 el pròxim any

0
1315
Elena Bastidas i José Andrés Hernández

José Andrés: No tindria massa sentit fer la conexió d’Alzira sense estar alliberada l’autopista

Critica a Compromís per no donar suport als Pressupostos de l’Estat

El dirigent local del PP i portaveu del Grup Municipal Popular José Andrés Hernández s’ha mostrat confiat en que el ministre de Foment Iñigo de la Serna complisca la seua promesa d’alliberar del peatge l’AP-7 el pròxim any. «De la Serna va assegurar en el seu dia que no es prorrogaria la concessió de l’autopista» segons ha manifestat Andrés a Riberaexpress.

Una qüestió especialment important per a Alzira arran la consignació d’1,6 milions d’euros en els Pressupostos Generals de l’Estat per a la seua conexió amb l’autopista. Per a Andrés «no tindria massa sentit» fer la conexió i que l’autopista no fora alliberada.

«Després de 30 anys que fora construïda l’AP-7 serà un govern del PP el que acaba amb les concessions» manifesta el dirigent popular local que considera «un motiu de satisfacció» el que la capital de la comarca aconseguisca «esta històrica reivindicació».

Andrés explica que la consignació pressupostària de la conexió «hem d’agraïr-la a la diputada Elena Bastidas», que ha aprofitat la seua «amistat» amb el ministre de Foment de quan ella era la presidanta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i l’alehores alcalde de Santander presidia la Federació Espanyola.

El regidor i dirigent del PP d’Alzira critica a Compromís per no donar suport als Pressupostos Generals de l’Estat per aconseguir més inversions per a la Comunitat Valenciana; «ens agradaria que mirara més per la Comunitat que per la seua ideologia» manifestà finalment José Andrés Hernández, que sembla sustituirà a Elena Bastidas en ser l’alcaldable alzireny, pels populars, en les pròximes eleccions municipals.

Riberaexpress