Alzira inicia este cap de setmana la programació cultural de primavera

0
963

Alzira enceta la programació cultural de primavera este dissabte 7 d’abril, a les 20 hores en el Gran Teatre, amb l’espectacle El Abuelo. Una representació que és fruït de l’Intercanvi Teatral Alzira- Socuéllamos i que és a benefici d’ADISPAC.

 

Continua, divendres 13 d’abril, amb un espectacle de teatre per a joves i adults de L’Om Imprebís i Olympia Metropolitana, titulat Pels pèls. Divendres 11 de maig també hi haurà teatre dirigit a este tipus de públic, amb la representació Yllana 25. Estos dos espectacles seran a les 20.30 hores en el Gran Teatre. L’entrada és a 8 euros, a 6 euros la reduïda.

 

Divendres 25 de maig també hi haurà teatre per a joves i adults, amb Edu Soto que presenta Más vale solo que ciento volando. A les 22.30 hores, en el Gran Teatre. Els preus són de 10 euros, 8 la reduïda en el pati de butaques i llotges; i a 7 euros i a 5 euros la reduïda en els laterals i primer pis.

Teatre per a escoles

El teatre dirigit a escoles tindrà cabuda dimecres 25 d’abril, amb Les tres porquetes de L’Horta Teatre i Eventime, al Gran Teatre en horari escolar.

 

Teatre familiar i màgia

Dissabte 5 de maig, a les 19 hores, en el Gran Teatre, Nacho Diago presenta Viatge a la Lluna. L’entrada té un preu únic de 3 euros.

 

Cinema

El Club Cinema Alzira ha programat diferents divendres de cinema, a les 20:30 hores a la Casa de la Cultura. El preu és de 3 euros, a 2 euros reduïda. Les pel·lícules programades són:

 

  • Divendres, 20 abril, es projectarà la pel·lícula The Bookshop (La Llibreria). No està recomanada per a menors de 12 anys. Pel·lícula en versió original.

 

  • Divendres, 4 de maig, serà el torn per a Muchos hijos, un mono y un castillo. Pel·lícula recomanada per a tots els públics.

 

  • Divendres, 18 de maig, es projectarà Thi mai, rumbo a Vietnam. Pel·lícula per a tots els públics. En castellà.

 

  • Divendres, 1 de juny, serà l’últim divendres de cinema programat amb Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (Tres anuncios en las afueras). Pel·lícula no recomanada a menors de 16 anys. En versió original.

Música

Pel que respecta a la música clàssica hi ha previstes dos actuacions, dissabte 21 d’abril està prevista l’actuació de Kluster Dúo, Paco Lluch (contrabaix) i Kei Hikichi (piano). Així com dissabte 28 d’abril la de Fabián Barraza Django’s Quartet. Les dos actuacions són a la Casa de la Cultura, a les 19.30 hores. L’entrada és a 3 euros, a 2 euros la reduïda.

Divendres, 27 abril, tindrà lloc un concert d’inauguració de la tercera fase del projecte “Columnes Plaça Lletres Valencianes”. Serà a les 19 hores, a càrrec d’Òscar Briz i Ona Nua, a la plaça de les Lletres Valencianes. A les 20.15 hores, serà l’acte inauguració. Es presenta la tercera i última fase d’este projecte que intenta apropar els autors i autores valencians i valencianes, d’una manera artística, en un lloc tan adequat com és la plaça de les Lletres Valencianes, plaça on s’ubica l’actual Biblioteca Municipal. En esta fase, dedicada a la literatura infantil i juvenil, trobarem les autors i autores: Maria Beneyto, Carmelina Sánchez Cutillas, Manuel Sanchis Guarner, Enric Valor i Joan Fuster.

Dissabte, 28 d’abril, serà el torn de la Música a la teua plaça. Tito Pontet i la Trocamba Matanusca actuaran a la plaça de Sant Joan, a les 23 hores. És un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de la falla Sant Joan. Música en directe al carrer.

 

Un altres espectacles musicals previstos són:

 

  • Divendres, 4 de maig, al Gran Teatre a les 21 hores. Tratos Producciones presenta Michael Legend. Un musical tribut a Michael Jackson. Les entrades són a 21,50 i a 27 euros. Col·labora l’Ajuntament d’Alzira.

 

  • Dissabte, 5 de maig, a la Casa de la Cultura, a les 19.30 hores Cuarteto de Clarinetes Vert, .Vert-siones i Dj Vert-siones del Cuarteto de Clarinetes Vert. Amb l’estrena de l’obra Al jardí d’un institut del compositor alzireny, Pepe Grau. L’entrada és a 3 euros, a 2 euros la reduïda.

 

  • Dissabte,12 de maig, en el Gran Teatre a les 20 hores. Nino Bravo In memoriam. Repassa la trajectòria personal i professional del mític cantant. La Societat Musical d’Alzira dirigida per Ramón García Soler, amb les cançons interpretades per Felipe Garpel, Sheila García i Ramón Luis. Les entrades són a 5 euros.

 

  • Dissabte, 19 de maig, a les 19.30 hores, a la Casa de la Cultura. Aljazzira Jazz Club presenta Amadeo Adell: Personal Matters. L’entrada és a 3 euros, 2 euros reduïda.

 

  • Dissabte, 26 de maig, a la Casa de la Cultura, a les 19. 30 hores. Paco Mira: DVuelo. L’entrada és a 3 euros, a 2 euros la reduïda.

 

  • Dissabte, 2 de juny, al Gran Teatre a les 21 hores, tindrà lloc un concert d’ Antonio Carmona, de la seua gira Obras son Amores. Les entrades són a 18, 15 i 12 euros.

 

Dansa

Celebrem el Dia Internacional de la Dansa. El Conservatori Professional de Dansa de València, amb la direcció d’Alicia Gómez, i dins del projecte de divulgació de la dansa, oferix este espectacle amb peces de les tres especialitats que s’hi impartixen: dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola.

 

Divendres, 27 d’abril, a les, 20.30 hores, al Gran Teatre. Dansa per a joves i adults. Espectacle sense text amb una entrada única de 5 euros.

 

Dissabte, 28 d’abril, a les 19 hores, al Gran Teatre. Dansa Familiar. La Coja Danza presenta Desgel. Espectacle amb una duració de 45 minuts. Entrada a un preu de 3 euros. Direcció de Tatiana Clavel i Raúl León. Coreografia i interpretació de Santiago de la Fuente i Olga Clavel.

 

Venta d’entrades per als espectacles

Les entrades per als diferents espectacles es poden adquirir a la taquilla del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores. També mitjançant Instant Ticket de 8 a 23 hores al telèfon 902 444 300 o les 24 hores a www.instanticket.es. El mateix dia de l’acte es poden adquirir una hora abans de l’acte, tant a la Casa de la Cultura com al Gran Teatre.

 

L’informació al respecte de les entrades i de tots els espectacles es poden consultar a la pàgina web www.alzira.es o al enllaç  http://www.alzira.es/alzira_vpm/contenidos/agenda/2018/primavera/FULLET_PRIMAVERA_2018.pdf.