La Diputació asigna a Alzira prop de 500.000 € del Pla SOM

0
974

200.000€ són per a la 3ª fase del nou edifici de la Policia Local

Altres 87.000 euros es destinen a nous parcs adpatats

La Diputació de València ha assignat a Alzira 494.084,67 euros del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) per al bienni 2018-2019.

 

En acord de Junta de Govern local, l’Ajuntament ha enviat a la Diputació la sol·licitud d’ajuda econòmica per a les següents actuacions:

 

  • Construcció de nínxols en el grup Racó de les Vinyes en el cementeri municipal, amb un pressupost de 127.000 €.

 

  • Condicionament d’aules en IDEA, amb un pressupost de 30.000 €.

 

  • Parc adaptat carrer Rambla, Ronda Algemesí, Avinguda Vicente Blasco Ibañez, amb un pressupost de 87.000 €.

 

  • Fase 3 del nou edifici de la Policia Local en l’Avinguda Pare Pompili Tortajada, amb un pressupost de 200.000 €.

 

  • Despatxos esportius en el poliesportiu a l’aire lliure Jorge Martinez Aspar, amb un pressupost de 40.000 €.

 

  • Insectari en el carrer Taronger, 49, amb un pressupost de 10.000 €

 

En la mateixa Junta de Govern, l’Ajuntament ha acceptat la subvenció atorgada per la Diputació relativa a les ajudes pels danys ocasionats pels temporals de pluja en els mesos de novembre i desembre de 2016. El projecte subvencionat consistix en el condicionament de camins rurals afectats per les dites pluges torrencials. Concretament, estan inclosos el camí Vell d’Alberic, camí de les Polseras (núm.2 La Garrofera), Velasco i Els Tollos (núm. 1 La Garrofera) amb un pressupost total de 119.107,34 €.

 

Fernando Pascual, responsable de Gestió Urbanística, mostra la seua satisfacció destacant que “part dels 494.000 euros dels fons de la Diputació, serviran per a crear un nou parc adaptat i inclusiu en la ciutat que anirà ubicat a l’avinguda Blasco Ibañez. Com no, pròximament es mantindran reunions amb l’associació PROSUB per sol·licitar-los informació i la seua col·laboració per al projecte d’este nou parc”.

 

Segons l’alcalde, Diego Gómez, “amb estes ajudes de la Diputació, aconseguim invertir en projectes d’infraestructures i serveis de la nostra ciutat que repercutiran en un millor desenvolupament de la gestió municipal ja que afecten diferents àrees com l’agricultura, els serveis públics, els esports, la seguretat, l’ocupació i la  formació”.