Alzira construix la conexió d’un talús en el camí de l’Eixabegó

0
714

L’Ajuntament d’Alzira realitza tasques de manteniment de camins rurals

També s’han fet millores a diferents espais naturals del municipi

 

Alzira, 3 d’abril de 2018.-  La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira continua realitzant tasques de manteniment de camins rurals.

 

Així, esta setmana s’estan realitzant obres de millora en el camí de l’Eixabegó, on l’actuació consistix en la construcció d’un mur de contenció del talús del camí i la neteja i adequació dels nivells del desaigüe de la cuneta del camí fins a arribar al barranc de la Murta.

 

Amb esta actuació, s’evitarà l’afonament del costat d’eixa part del camí i es mantindrà l’ample continu en eixe tram del camí. Amb la millora del drenatge de l’escolament s’evitarà la futura inundació dels camps de cultius en els moments de pluges torrencials.

 

A més, s’està condicionant el ferm per mitjà de terraplé del camí de Sant Bernabeu, camí del Cementeri en direcció a Corbera i camí de la Solana de la Casella.

 

També, des de la mateixa regidoria, i en matèria de Medi Ambient, s’han realitzat tasques de manteniment de les pistes forestals de la Murta, s’han retirat els carpins de les basses de la Murta que afectaven la població d’amfibis, i s’està millorant l’entorn de la Font del Garrofer a través del personal del programa T’AVALEM, a fi de condicionar este espai en la Casella, igual que el Passeig Fluvial o la Muntanyeta, i evitar les aglomeracions en la Murta durant el cap de setmana de la segona pasqua i ja de cara al bon temps.