Carmen Montón anuncia en Alzira la incorporació de 303 sanitaris durant esta setmana

0
2877
La consellera envoltada pel seu equip en l'hospital

La transició s’ha fet amb absoluta normalitat sense cap incident

Ja han arribat els primers reforços per reduir el dèficit de personal

Esta nit ha nascut una xiqueta junt a la gestió pública de l’hospital 

La consellera de Sanitat Carmen Montón ha anunciat este matí  a Alzira la incorporació de 303 sanitaris a l’Hospital de la Ribera al llarg d’esta setmana

Fins i tot «ja han arribat els primers reforços per a reduir el dèficit de personal», segons ha comentat als mitjans de comunicació, com 4 infermers en el servei d’Urgències, 2 en la UCI i altres 2 empletas en les plantes d’hospitalització. A més ha insistit en la inversió de 5,7 milions d’euros per a «enfortir este departament de la Ribera».

Bona part del personal serà destinat a l’Atenció Primària, altres professionals a l’atenció domiciliària i a augmentar els treballadors dels punts d’atenció continuada. Fins i tot Montón ha anunciat l’adquisició de vehicles per facilitar els desplaçaments dels facultatius a les vivendes dels malalts, fonamentalment crònics.

La consellera envoltada pel seu equip en l’hospital

Personal que també es destina a posar en marxa els consultoris de les platges de Cullera i Sueca que ja han començat a funcionar durant estes pasqües.

La representant del Consell, que ha presentat a tot el seu equip encapçalat per la gerent, Isabel González, ha assegurat que hui «és un dia important per a la sanitat pública valenciana» que suma un total de 20 departaments i que el propòsit el govern del Botànic és el «d’enfortir la sanitat pública».

Ha afegit que la transició de poders s’ha fet amb «absoluta normalitat» i «sense cap incident», en una nit on s’han atés 99 pacients i ha donat a llum una xiqueta.

Nou equip directiu

Durant la seua visita a l’Hospital d’Alzira, la consellera Montón també ha anunciat els noms del nou equip directiu del Departament de Salut de la Ribera. D’esta manera, al nom de la seua directora-gerent, la Dra. Isabel González, que ja havia sigut anunciat el passat 23 de març, se sumen ara els del Dr. Miguel Barber, com a director assistencial; la Dra. Liliana Fuster, com directora metgessa, i la Dra. Lidia del Pino, com a directora d’Atenció Primària. Així mateix, Salvador Llopis és el nou director d’Infermeria, mentres que Carmen López assumix la Direcció de Gestió Econòmica.»

Prop de la una de la matinada representants de la UTE i de la conselleria de Sanitat signaven l’acta amb l’entrega dels bens i servicis, dades que seran confirmades en un periode de 45 dies.

Riberaexpress