Últimes hores de pagament en el parking d’Urgències de l’Hospital d’Alzira

0
5181
El parking d’Urgències esta vesprada
Paking tancat de l’Hospital

Els usuaris de l’Hospital de la Ribera gaudiran a partir de les 12 d’esta nit de 300 places d’aparcament gratuïtes; són les que es troben al parking a l’aire lliure ubicat a les rodalies del servei d’Urgències.

A migdia de hui encara hi havien ficades les barreres per accedir a esta zona d’aparcament, que es de pagament, igual que el parking tancat que, en breu, també podran utilitzar lliurement els usuaris del centre hospitalari. Encara que la conselleria de Sanitat té previst lliurar una part només de les places donat que deuran compatir-lo amb els sanitaris.

Així ho va manifestar la nova gerent, Isabel González durant la recent visita realitzada a Alzira, junt al president de la Generalitat Ximo Puig i la consellera de Sanitat, Carmen Montón per explicar detalls de la reversió als alcalde de la comarca. Reversió cap a la gestió pública que començarà este primer d’abril després d’una concessió de 20 anys a la UTE.