El gripau autòcton de la Murta o la carpa japonesa

0
1098
 •  Cada mes de febrer «El Gripau autòcton de La Murta» comença el seu procés biològic al nostre paratge natural i, desgraciadament, al seu hàbitat té un depredador «La Carpa Japonesa» que l’ataca menjant-se els seus ous interrompent així el seu procés reproductiu.
  Fa untemps detectarem la presència massiva de Carpa Japonesa a les bases de La Murta i Teresa Martí, nostra representant al Consell del Paratge i al Consell Local de Medi Ambient, ho va posar en coneixement de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament
  d’Alzira.
  Hui hem estat a La Murta i hem pogut comprovar que tant l’Ajuntament com la Generalitat estan ocupant-se de la neteja de les bases per salvaguardar este tresor de la natura que tenim a La Murta.
  Associació Amics de la Murta
  Francesc Xavier Blasco Vila
  President