El parking d’Urgències de l’Hospital d’Alzira serà gratuït a partir del diumenge

0
1558
Àngels López i Isabel González
Membres de la Jta de Personal amb el president i la consellera

Isabel González, que es convertirà en gerent de l’Hospital de la Ribera a partir del primer dia d’abril, ha assegurat hui en Alzira que els usuaris disposaran «gratuïtament» de les 300 places de l’aparcament a l’aire lliure ubicat junt a Urgències des del pròxim diumenge.

Pel que fa a l’aparcament tancat, fins ara també de pagament, tardaran algun temps en poder accedir a ell, donat que la conselleria de Sanitat té previst donar prioritat als treballadors del centre hospitalari. «És llógic que primer donem les targetes d’ús als sanitaris perquè no tinguen que estar rodant amb el seu vehicle fins trobar un aparcament», explicava González.

De totes formes «s’alliberaran» unes places per als usuaris segons la futura gerent, encara que no ha pogut determinar la seua quantitat.

Caps de servei

La sustituta de Javier Palau, ha assegurat als mitjans de comunicació que «ningun cap de servei», li ha expresat la voluntat d’abandonar l’Hospital a partir de la data de la reversió a la gestió púiblica, tot i haver-se entrevistat amb tots i cadascú d’ells. Tot seguit la que serà màxima autoritat del Departament de Sanitat de la Ribera ha avançat que contarà «amb un bon equip que té moltes ganes i il.lusió i que a més creu en el projecte».

D’altra banda González considera que l’autobús llançadera que unirà el centre hospitalari amb l’estació d’Alzira es posarà en marxa en breu.

Membres de la Junta de Personal de l’Hospital que han lluitat durant estos anys perqué fora pública la seua gestió han mostrat este migdia el seu suport a la decissió del Consell de forma explícita al president de la Generalitat Ximo Puig, a la consellera Carmen Montón i a la pròpia gerent Isabel Gonzále en el consistori alzireny.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here