Rochina monta peça a peça a el dosser de la Soledat que supera les 6.000 peces

0
2307
Dosser de la Soledat este migdia

Alejandro Acosta, José Rochina i Ivana Sanchis en el dosser

L’equip de l’artista José Rochina ha montat «peça a peça» les més de 6.000 peces que conformen el dosser de la Soledat d’enguany ubicat en una planta baixa del carrer Jaime d’Olid, una travessia del Dr Ferran que conecta amb el parc Pere Crespí.

El clavari Alejandro Acosta explica les característiques d’este adornament que ocupa un bai de 125 m2, junt a Rochina; «sols la bóveda conta amb 4.000 peces i l’arc principal al voltant de 1.700, que hem montat peça a peça» explicaven hui molt satisfets a la porta del dosser, a les poques hores d’obrir-lo junt a la clavariesa Ivana Sanchis.

L’impresionant treball està fet sols amb «zuro» llevat del pis, realitzat amb pedra natural per a l’ocasió per l’equip de Rochina que ha contat com a col.laboradors a Eliseo Pérez, Jorge Parada, José Sempere i Roberto Bañuls.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here