El Nítida Alzira goleja a la Font (9-1) i es manté lider a huit jornades del final

0
565

Maristes i Mislata seguixen de prop al conjunt de Braulio

 

El grup XIV de la Tercera Divisió de Futbol Sala està a punt d’entrar en la seua recta final. El Nítida Alzira s’ha imposat aquest cap de setmana, en el Palau d’Esports, a la Font de la Figuera per 9 gols a 1. Els de Braulio són líders amb 55 punts, quan resten vuit partits per a la conclusió.

Tot i que el resultat deixa veure un domini prou agressiu del conjunt local, els primers minuts de l’encontre  se’ls adjudicaren els fontfiguerencs. Fins i tot s’arribaren a avançar en el marcador quan s’havien consumit quatre minuts de partit. Miguel Ángel Cambra va concloure un contracolp amb un xut creuat que acabà dins la xarxa. Però a partir d’ací tot acabà. Els de Braulio Correal varen estar cada vegada més còmodes i això acabà reflectint-se en el marcador.

Josep Navarro, Luis Moreno i Marcos Martínez ‘Molo’ signaren els gols que donaren l’avantatge per a anar al descans. En la represa, els visitants provaren ben prompte el joc de cinc, però no va ser molt fructífer. Els gols en la seua porteria se succeïren a poc a poc fins al 9-1 definitiu.

El Nítida Alzira es manté líder de la taula amb 55 punts, per davant de Maristas (53) i Mislata (51, amb un partit menys). La lliga tornarà el cap de setmana del 8 d’abril amb la visita dels de Braulio Correal a l’Arcadi.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here