Alzira vol consolidar el Nanofest com un festival de música i art dirigit als més menuts

0
2680
El Nanofest de l’any passat

Alzira celebra un any més el Nan@fest

El dissabte 12 de maig al parc de l’Alquenència

 

Alzira, 26 de març de 2018.- L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Cultura, organitza per segon any el Nan@fest, després de l’èxit que va tindre l’any passat en la seua primera edició. Un festival de música i diferents activitats culturals i d’oci adreçat als més menuts i menudes de la casa que se celebra el dissabte 12 de maig, al parc de l’Alquenència.

 

Hi haurà diferents espais on els xiquets i xiquetes i les seues famílies podran disfrutar de moltes activitats com tallers, contacontes, teatre i música de la mà de Nànets Band Rock i Pupetes, Red, Gold and Green-Tribut a Bob Marley, La Glüps Band i Dani Miquel i els MA-ME-MI-MO- MÚSICS, entre altres.

 

La regidora de Cultura, Aida Ginestar, ha destacat que “un any més hem programat el Nan@fest després de la bona acollida que va tindre l’any passat en la seua primera edició. Volem que es consolide com un festival de música i art, dirigit als més menuts i menudes i que està organitzat per a viure en família. A més, l’espai on se celebra és un lloc emblemàtic d’Alzira, el parc de l’Alquenència, i aprofitem per a donar-lo a conéixer a tots aquells i aquelles que ens visiten de fora de la ciutat”. Ha afegit: “A hores d’ara, continuem perfilant tota la programació de la segona edició del Nan@fest, però com que ja tenim la data, el lloc i algunes de les actuacions i espectacles musicals clars, consideràvem important donar-ho a conéixer perquè la gent es reserve la data per a participar en totes les activitats programades”.

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here