Suspeses a Alzira les autoritzacions de cremes agrícoles fins el 9 d’abril

0
534

L’Ajuntament d’Alzira informa que davant de la proximitat de les Festes de Setmana Santa i Pasqua cal tindre en compte que queden suspeses les autoritzacions de cremes agrícoles des del dia 29 de març, fins al 9 d’abril, ambdós inclosos, en aplicació de l’Orde de 2 de març de la Conselleria de Territori i Vivenda. Així mateix, es recorda que no està permés l’ús de focs artificials ni coets , en zona forestal ni en 500 metres al voltant d’esta

 

La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient ja està preparant la Muntanyeta del Salvador, el Riu Xúquer, la Murta i la Casella perquè el veïnat i els visitants puguen gaudir de les festes de Pasqua. Enguany, s’incorpora com a zona a utilitzar el parc dels Furs, al costat del riu Xúquer i el recinte firal, on hi ha habilitades taules de pícnic i zones esportives per a poder gaudir en contacte immediat amb la naturalesa.

 

Per últim, cal recordar que és responsabilitat de totes i tots mantindre els paratges en les condicions òptimes perquè puguem gaudir-los durant molt de temps, per la qual cosa es prega que s’extremen les precaucions.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here