Isabel González serà la nova gerent de l’Hospital d’Alzira a partir de l’1 d’abril

0
735
Isabel González

Isabel González, fins ara directora general de l’Alta Inspecció Sanitària, serà la nova gerent del departament de la Ribera després de finalitzar la gestió de Ribera Salut el pròxim 31 de març.

Així ho ha anunciat este divendres la consellera de Sanitat, Carmen Muntó, en la roda de premsa posterior al ple del Consell. González va ser anomenada al març del passat any com a directora general de l’Alta Inspecció Sanitària, en substitució de María Luisa Roselló.
Abans de ser gerent de l’Hospital Sant Joan, González havia sigut cap del Servici de Radiologia des de 1994 en el mateix centre i és professora associada de Radiologia i Medicina Física del Departament de Cirurgia de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. A més, és presidenta d’honor i vocal de la Secció de Gestió i Qualitat de la Societat Espanyola de Radiologia Mèdica i va ser presidenta de la dita entitat entre 2005 i 2010.»

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here