Detingut un jove per agredir violentament a dos agents de la Policia Local en Alzira

0
806
Les agressions van ocòrrer al final de Pérez Galdós
Les agressions van ocòrrer al final de Pérez Galdós

Un jove de 23 anys va ser detingut anit a Alzira en agredir a dos agents de la Policia Local de forma violenta quan li requeriren la seua identificació.

Els fets van ocòrrer al voltant de les 21:30 hores al final del carrer Pérez Galdós a les rodalies de l’estació de servici ubicada junt a l’edifici La Torre quan un individu increpava a la gent i es va presentar la Policia Local. D’origen estranger alguns testics deien que estava un tant boig i cridava «espanyols de merda» a les persones i als agents.

Espectacular persecució

El jove es va mostrar tan agressiu que va tombar una de les motos de gran cilindrada que utilitza la policia. En plena baralla l’indiviu va escapar en direcció a la Plaça Major on va ser finalment reduït després d’una espectacular persecució.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here