Alzira guanya en primera instància el procediment sobre el parking de la Plaça Generalitat

0
403

    Desestimat el contenciòs administratiu presentat perl’empresa PAVASAL                  

 

L’alcalde, Diego Gómez, i el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, mostren la seua satisfacció davant el resultat de la sentencia que desestima el recurs contenciós administratiu que va presentar l’empresa PAVASAL contra l’Ajuntament d’Alzira.

 

Segons l’alcalde, “a l’inici de la present legislatura, esta empresa va presentar contenciós amb la intenció de sol·licitar la resolució del contracte sobre la gestió de l’aparcament de la plaça Generalitat. Amb la sentència este equip de govern ha demostrat, des del primer dia, la seua fermesa en la defensa dels interessos dels alzirenys i alzirenyes, per la qual cosa no podem admetre les propostes, desproporcionades en matèria econòmica, per part d’este concessionari.”

 

És clar que es pot interposar recurs d’apel·lació contra esta resolució, però Fernando Pascual, cap de l’àrea responsable declara estar convençut que, “esta empresa, entendrà que no en té possibilitat que el seu recurs prospere i, per tant, deu continuar gestionant l’aparcament públic tal i com està reflexat al seu contracte”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here