Alzira programa noves edicions de contacontes a la Bebeteca

0
975

 És una activitat gratuïta dirigida als més menuts

 

Alzira, 20 de març de 2018.- L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Cultura, ha programat noves sessions de contacontes a la Bebeteca. La primera serà el dissabte 24 de març, a les 12 hores, a la biblioteca municipal.

 

La regidora de Cultura, Aida Ginestar, ha declarat que “la intenció de l’Ajuntament és acostar els més menuts els llibres, les històries i els espais com la biblioteca. Treballem per oferir activitats culturals per als xiquets i per als seus pares, adaptades als seus interessos”.

 

La sessió de contacontes del mes de març girarà entorn al conte Desitjos de Lluna. Tot el món vol anar a la Lluna, però què passaria si fóra la Lluna la que vol vindre al nostre món? Qui acudisca al contacontes podrà descobrir les aventures de la Lluna a la Terra amb nosaltres.

 

A banda de la sessió del mes de març, hi ha previstos contacontes a la bebeteca per als dissabtes 21 d’abril, 12 de maig i 16 de juny.

 

Estes sessions van dirigides a xiquets i xiquetes d’entre 1 i 5 anys i estan a càrrec de Murta Animacions. Recordem que esta activitat és gratuïta i no és necessària la inscripció.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here