Alzira ha generat 256.600 kg de residus en falles un 7% més que l’exercici anterior

0
507

Els carrers d’Alzira han estat, enguany, «mes plens de gent que en altres anys» segons el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual. Això ha suposat molts més residus que han sigut eliminats diariament, dels recipients instal•lats en totes les falles, amb un total de més de 200 papereres.

Un total de 56 els operaris han treballat durant la nit de la cremà amb la maquinària de l’empresa FCC. Per a la neteja s’ha utilizat: -2 furgonetes -5 furgons transportadors d’equips. -3 barredores i 3 bufadors -1 camio bóta -2 hidrolimpiador -1 bolquet plataforma elevadora -5 retro escavadores -4 camions banyera -3 centaures i un furgó per al transport de contenidors
Enguany s’han retirat durant la setmana fallera un total de 256.600 quilos davant els 248.000 de l’any anterior el que suposa un augment del 7%, és a dir 17.600 kg més que l’any anterior.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here