Alzira acurta la durada d’una impresionant Ofrena a la nova i gegantesca Verge del Lluch

0
1703
Aitana Carbó amb la seua cort
Bes d’agraïment de la reina d’Alzira

Lourdes Burgos amb la seua cort

Els canvis introduïts per la Junta Local Fallera d’Alzira han permet reduït un tant la durada de l’Ofrena

El final de l’Ofrena

  • al voltant de 3 h i 45 minuts- encara que la idea inicial era que no s’allargara més enllà de les tres hores. La desfilada eixia uns minuts després de les 17:30 hores i culminava poc abans de les 21:30 h.

El trajecte més curt i que les comissions més nombroses desfilaren de tres en tres falleres ha propiciat la reducció d’una Ofrena algo més àgil que estrenava una impresionant imatge de la Moreneta de 5 metres d’alçària realitzada per l’artista faller local Bernat Estela.

L’epicentre de l’acte ha estat la Plaça Major on s’han concentrat centenars de persones que han vitorejat a les falleres Majors Lourdes Burgos i Aitana Carbó a l’arribada a la placeta.

Un millor enllumenat de la plaça haguera realzat encara més l’espectacularitat de l’event més participatiu de les falles d’Alzira.

L’alcalde Diego Gómez, alcalde de la ciutat, i el regidor d’Hisenda i Joventut, han contribuït a l’arreplega dels rams de flors; mentre la vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme, Isabel Aguilar desfilava junt als membres de la Junta Local Fallera encapçalada pel president Jaume Bohigues.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here