Alzira planta les millors falles de la seua història

0
4154
El monument de la Plaça Major esta matinada
Camí Nou en plena plantà
El Mercat anit

Rafa Ibáñez, els Germans Parra i Pere Baenas competixen durament en la Xampion d’Alzira

Les tres comissions destinen els pressupostos més elevats de la seua trajectòria

El jurat ho té més complicat que mai, esta vesprada es coneixerà el veredicte 

Alzira ha plantat esta nit les que poden ser les millors falles de la seua llarga història davant l’espectacularitat dels tres monuments de la Secció Especial en les que com es sol dir «han tirat el bou per la finestra»

La falla guanyadora de les últimes cinc edicions El Mercat ha apostat per fer un monument original en el seu 95% de la mà del seu artista talismà Rafa Ibáñez. «Quan la mar arrasa queda’t a casa» és el lema d’esta falla que abasta els 19 metres d’alçària per 17 d’amplària. Els seus fallers reconeixen que li han destinat el «major» pressupost de esta veterana comissió.

A la Plaça Major no han reparat en gastos per tal d’arrebat el títol al Mercat i així enguany han ficat la seua sort en mans dels germans Ivan i Roberto Parra que com és diu en estos casos ha fet «un falló» davant la seua monumentalitat; 22 metres d’alçària per 20 de diàmetre. El seu lema és «Que li tallen el cap», un dels seus fallers més antics no volia concretar el pressupost de la brutal falla però donava a entendre que enguany han apostat tot el que tenien i més.

En Camí Nou tampoc han volgut quedar-se enrere i tot i el limitat espai de que disposen no han escatimat diners per competir amb el monument «Floreal» del reconegut artista Pere Baenas.

Les espases estan en el més alt, mai millor dit, i serà este dissabte per la vesprada es coneixerà el veredicte d’un jurat al que tots miraran amb lupa davan la forta competència existent. Alguns asseguren que estem davant les millors falles de la història fallera d’Alzira.

Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here