L’ecoparc de l’Alcúdia s’obrirà el pròxim dimarts

0
2691

Una vegada finalitzats tots els tràmits, l’Ecoparc de l’Alcúdia entrarà en funcionament el proper dimarts 20 de març. El dimarts es repartirà un díptic explicatiu sobre l’Ecoparc.

📷 Josep Sanz

RECEPCIÓ: Entra directament a l’Ecoparc per la porta d’entrada amb el teu vehicle i seràs atès pel personal autoritzat que t’indicarà el lloc on depositar els teus residus.

QUI POT UTILITZAR L’ECOPARC? – Veïns i veïnes de l’Alcúdia (o residents en municipis que integren el Consorci Ribera i Valldigna) amb residus domèstics.
– Comerços, sempre que no es tracte de residus industrials. (Les empreses han de gestionar per elles mateixes els seus residus).

UN ECOPARC QUE APOSTA PEL RECICLATGE
S’ha optat per la utilització de blocs lego de formigó en els murs de contenció de l’ecoparc per tractar-se d’una solució constructiva que afavoreix l’economia circular sostenible ja que el formigó utilitzat, si bé és d’alta qualitat, procedeix dels excedents de producció d’instal·lacions de prefabricats que d’altra manera haurien d’haver anat a un abocador de residus inerts.

Pel que fa a les proteccions dels murs els límits dels molls estan fabricats amb PVC de cable reciclat i les planxes de protecció dels blocs estan fabricades amb polietilè reciclat. Igualment la solera de l’ecoparc està feta reutilitzant el formigó de l’anterior instal·lació existent a l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here