Consells de la Policia Local per a gaudir d’unes falles segures

0
581

La Policia Local d’Alzira, aprofitant l’arribada de les Falles, vol donar uns consells a la ciutadania per viure unes Falles tranquil·les perquè el més important siga, únicament, disfrutar de la festa. De la mateixa manera que ja es va començar a fer en actes com la cavalcada del ninot.

 

Per això, per unes Falles segures, la Policia Local aconsella:

 

  • Respectar el descans del veïnat, intentar no molestar amb crits ni sorolls innecessaris.
  • Fer ús dels contenidors i papereres.
  • Transportar els coets de manera segura.
  • Beure amb moderació i assegurar-se que és de qualitat.
  • L’edat mínima per a beure alcohol és 18 anys.
  • Si has de conduir, zero alcohol en el cos.
  • I si n’has begut, aparca el cotxe.
  • No experimentes amb substàncies il·legals que són perjudicials per a la salut.

 

La regidora de Seguretat, Sara Garés, ha destacat: “Volem que la gent disfrute al màxim de les Falles, però amb seguretat i sense imprevistos provocats pel consum d’alcohol i altres substàncies, o per l’ús irresponsable dels coets i petards. A més, cal respectar la gent que no és fallera i viu aliena a la festa. Per això, volem conscienciar els fallers, falleres i de tots/es aquells/es que ens visiten durant els dies de festa perquè tots visguen les falles com vulguen, però sobretot, amb tranquil·litat i respecte”.

 

Cal destacar també, la implicació de les comissions falleres amb les iniciatives que s’incorporen als actes fallers. A la cavalcada del ninot, celebrada el passat dissabte, van ser 10 les falles que van decidir no beure durant el recorregut, com van ser El Mercat, Doctor Ferran, Caputxins, Camí Nou, Hernán Cortés, Josep Pau, Pere Morell, Luis Suñer, Plaça Germanies i Colònia Ana Sanchis.

sense alcohol, de segur, que el pròxim any se sumen moltes més”, ha apuntat Garés.

 

“Cada vegada se suma més gent a estes iniciatives que redunden en el benefici últim de la festa, i que destaquen l’acte en sí i deixen de banda fets secundaris que fan que deslluïsca la feina feta pels fallers. La meua enhorabona a totes eixes comissions que participaren en la cavalcada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here