Uns transports especials traslladen hui a Alzira la peça central i els remats de Camí Nou

0
557

Aquest dijous 15 de març arriba el centre de la falla Camí Nou als quatre cantons, monument que aquest any du per lema “Floreal”. La comissió de l’àntic camí de Gandia ha apostat per una falla molt reconeguda dins del gremi, que es va quedar a la retina de tots els amants de les falles.

 

Uns transports especials seran els encarregats de dur la peça central i els remats donant inici a la plantà del monument. Pere Baenas, amb el seu equip de treball, començaran a donar forma als somnis de la comissió amb l’objectiu clar d’aconseguir el màxim guardó a les falles d’Alzira.

 

Per la seua part, Bernat Estela, tractarà de tornar al més alt del pódium de les falles infantils de la secció especial d’Alzira amb el “Teatre dels Somnis”, una falla plena de sorpreses i que ens recordarà a tots la nostra infantesa.

 

Camí Nou, per tant, tractarà de fer-se amb els primers premis de la Secció Especial d’Alzira amb Floreal de Pere Baenas i amb el Teatre dels Somnis de Bernat Estela.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here