La coordinadora de pensionistes clama en Alzira contra «l’insignificant augment del 0,25%»

0
465
Concentarció de pensionistes davant l’Ajuntament

Més de dos centenars de jubilats i pensionistes han clamat hui a Alzira contra «l’insignificant augment del 0,25%» de les pensions, al temps que han exigit al Govern que «garantisca» les pensions públiques i les incloga en els pressupostos generals de l’Estat.

Representants de la Coordinadora convocant de la protesta hanm fet una «crida» a la unitat d’acció de tots els col.lectius de pensionistes i de les diferents forces sindicals i polítiques «per a revertir la situació actual». Així mateix han fet una crida a tota la joventut, a les persones d’edat laboral i a les autrades perquè «recolzen la nostra concentració».

S’han mostrat contraris a la «pèrdua de poder adquisitiu» i favorables a la revalorització de les pensions segons el cost de la vida i a restablir la jubilació ordinària als 65 anys.

Per la seua part l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i l’equip de govern local donen suport a «esta reivindicació justa per unes pensions dignes» i ha ficat dos autobusos a disposició dels jujbilats perquè acodisquen el pròxim dia 22 a la concentració de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here