Alzira tremola al ritme de l’ametralladora de la Pirotècnia Crespo

0
634
Els huit membres del jurat davant la mascletà
FM: Sr pirotècnic pot començar la mascletà

Els colors de l’inici i el final d’ametralladora són els distintius de la mascletà de la Pirotècnia Crespo d’Alzira dsiparada hui i que aspira a guanyar el Concurs de Mascletaes de la capital del Xúquer.

Han sigut un total de 39 quilos de pólvora els que han fet vibrar la Plaça del Regne que ha gaudit d’un final bèlic «tipus ametralladora» per arredonir una molt ovacionada mascletà. I és que com diuen els pirotècnics «la Plaça del Regne afavorix molt el soroll».Una vegada més les falleres majors Lourdes Burgos i Aitana Carbó anunciaven a les 14 hores la tradicional frase; «Sr pirotècnic pot començar la mascletà».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here