L’Alcúdia és un dels municipis valencians menors de 40.000 habitants amb menys atur de la Comunitat

0
854
Magatzem de la cooperativa CANSO

L’Alcúdia és el cinqué municipi d’entre 10.000 i 40.000 habitants amb menys atur de la Comunitat Valenciana segons el ranking que publica el periòdic Expansion.

I la població amb més de 10.000 habitants i menys de 40.000 que té un percentatge menor de població aturada de tota la Comunitat, el segon amb la xifra més baixa de la província de València i el primer de la comarca de la Ribera.

Les dades mostren «el dinamisme dels nostre poble, dels seus ciutadans, de les empreses i els emprenedors i emprenedores i que fan patent que l’Alcúdia és un magnific lloc per a viure» segons ha manifestat el seu alcalde Andreu Salom.

La primera autoritat local assegura que l’Alcúdia continua sent «pionera» en polítiques actives de lluita contra l’atur, «sempre dins les limitacions que les entitats locals tenim en aques àmbit-. No obstant això les xifres mostren l’èxit de les iniciatives que anem posant en marxa any rere any». I afegix que «ara el repte és continuar disminuint aquest percentatge encara més i acostar-nos al 6%, el percentatge a partir del qual es pot dir que tècnicament tindrem plena ocupació».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here