La Plaça Major d’Alzira va «a per totes» amb un monument de 22 metres d’alçária»

0
1170
Ivan Parra montant la falla

«Anem a per totes» assegura l’artista local Ivan Parra mentre treballa a destall junt el seu germà Roberto en el muntatge del monument de la Plaça Major d’Alzira. Els Germans Parra, que  són també l’autor de la falla infantil, es mostren molt ambiciosos «volem guanyar el primer premi en les dos categories».

I és que la comissió que presidix Juan Peris ha fet un gran esforç econòmic per trencar l’hegemonia de la falla El Mercat durant els últims cinc anys. I per aconseguir-ho ha encomanat als reconeguts artistes locals un impresionant monument de 22 metres d’alçària per 20 metres d’amplària.

«Que li tallen el cap» és el lema de la falla que tracta sobre la rebelió de la case treballadora contra la burgesia «sempre paguem els pals els mateixos», explica Ivan il.lusionat amb el repte que suposa per a la seua empresa lluitar per fer el millor monument d’Alzira en la Xampion fallera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here