La Cavalcada del Ninot d’Alzira genera enguany un 50% menys de residus que l’anterior

0
515

«En dos o tres anys s’acabará el consum d’alcohol durant la cavalcada»

La brigada de neteja municipal ha estimat que els residus deixats als diferents carrers per on va discòrrer la cavalcada el passat dissabte foren «inferiors en un 50%» respecte a l’any anterior, segons ha manifestat hui el president de la Junta Local Fallera Jaume Bohigues.

Uns residus on la major part són els gots que utilitzen bona part dels fallers i falleres al llarg del recorregut. Bohigues ha recordat que enguany són ja 9 les falles que no consumixen alcohol durant la cavalcada davant les 4 de l’exercici anterior. I, fins i tot, ha avançat que la ingesta de begudes alcholòliques «pot acabar-se en dos o tres anys».

Una evolució «a la baixa» que obeix a la «major concienciàció» dels fallers de les respectives comissions, que cada any que passa aposten més per elevar el nivell de les disfresses.

La penalització a les comissions que desfilen amb el gotet en la mà ficada en marxa enguany també ha contribuït a reduir el nombre de fallers que beuen durant l’itinerari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here