L’Ajuntament i la JLF d’Alzira junts per erradicar el masclisme i la violència

0
628

L’ajuntament d’Alzira i la JLF han encetat conjuntament la campanya «Tinguem la festa en pau» per «erradicar el masclisme i tot tipus de violència» segons han manifestat hui l’alcalde Diego Gómez i la responsable de Polítiques d’Igualtat, Marina Mir.

Gómez ha destacat el «suport» de la directiva de la Junta Local Fallera a esta iniciativa municipal destinada a «conciencia i sensibilitzar» als veïns i veïns de la capital de la comarca.

«Volem fer una Alzira més igualitària i lliure de violències» manifestava este matí la primera autoritat local» davant els mitjans de comunicació donat que «res justifica una agressió, ni la vestimenta ni l’alcohol», per aixó s’ha posat en marxa «esta tasca preventiva i pedagògica».

Més de 50.000 gots

Mir ha agraït el suport de la regidortia de Joventut i de la JLF després d’explicar la quantitat de material que es repartirà estos dies entre els que destaca 57.000 gots on figura el lema de la campanya, que contarà amb un fotocall el dia 17 a la Plaça Major i on es repartiran nombrsos xapes, polseres i enganxines.

El president de la JLF Jaume Bohigues i el delegat de Cultura Luis Gisbert han elogiat esta iniciativa de «concienciació» que permetrà que les persones agredides «no tinguen por a l’hora de denunciar a l’agressor».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here