Ciutadans troba desperfectes en l’asfaltat «low cost» de nombrosos carrers d’Alzira

0
473

• María José Llopis: “Això és el que passa quan amb la quantitat d’asfalt per a 10 carrers es volen fer 50”

 

La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira María José Llopis ha denunciat «l’asfaltat ‘low cost’ als carrers de la ciutat». Llopis ha posat de manifest que » molts dels carrers que han estat asfaltades recentment ja mostren signes de deteriorament i desperfectes». També ha assenyalat que «esta és una mostra més del treball de cara a la galeria que porta realitzant este equip de govern des que va començar la legislatura».

 

La regidora de Cs ha recordat que «en repetides ocasions veiem com un treball que s’ha realitzat, es desmunta i estorna a fer; per exemple, els testos dels Casilicis, les rotondes en què s’està eliminant la gespa mentre en altres zones de la ciutat se n’ha plantat fa uns mesos»«Tot això costa diners a les arques municipals», ha advertitLlopis.

 

A més, ha afegit, «abans de fer alguna cosa cal pensar les conseqüències i escoltar a la gent que són als que representem»«Ens fa la sensació que les coses es fan sense cap pla, senzillament, de qualsevol manera i per tal de fer propaganda, eixir a la foto i assegurar-se el lloc», ha conclòs Llopis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here