Alzira serà seu activa del programa «La Ribera Impulsa» 2018

0
729
Ivan Martinez

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, participen en el projecte del  Consorci de la Ribera i el PATER (Pacte Territorial per l’Ocupació) “La Ribera Impulsa”, per a millorar les condicions d’ocupabilitat i  aconseguir la inserció laboral de les persones desocupades.

«La Ribera Impulsa» és un projecte d’innovació social, integral, participatiu i dinàmic que pretén millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades de la comarca i fomentar l’empreniment social. Està finançat pel SERVEF amb la creació d’equips heterogenis de persones aturades que, amb un compromís d’implicació en el programa i coordinades per una persona dinamitzadora d’oportunitats, vegen reforçades les seues competències per a la inserció laboral, treballant molt especialment l’àmbit de l’emprenedoria.

Segons el regidor responsable de l’àrea, Ivan Martínez: “sempre aprofitem qualsevol tipus d’ajuda destinada a fomentar directament l’ocupació o bé els mecanismes que permeten crear-la. Ara ens d’adherim al programa: “La Ribera Impulsa”, una iniciativa amb l’objectiu de formar a les persones desocupades per a fomentar les seues capacitats per a facilitar la inserció laboral”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here