Tres conductors de la Cavalcada d’Alzira no superaren el control d’alcoholèmia

0
712
Control d’alcoholèmia / foto d’arxiu

La Policia Local d’Alzira va realitzar dissabte controls d’alcoholèmia a tots els conductors dels diferents vehicles participants en la Cavalcada del Ninot de les falles d’Alzira, tant al principi com al final del recorregut. També es va controlar que tots els conductors tingueren el seu permís de conduir en regla.

 

D’un total de més de 100 controls realitzats, tres van estar els conductors que no donaren 0.0 en estos i que van haver de cedir el seu lloc de conductor a una altra persona de la comissió.

Penalització

Un fet que també es tenia molt en compte per part del jurat que atorga els premis de la cavalcada, ja que s’anava a penalitzar negativament aquelles falles on desfilaren membres amb beguda.

 

A més de fer controls d’alcoholèmia, també es va tindre en compte que la documentació dels vehicles que participaven estiguera en regla, tant la ITV com l’assegurança. Per a no demorar la cavalcada, des de la Policia Local es va instar les falles, per mitjà de la Junta Local Fallera, que es fera arribar prèviament el llistat de tots els vehicles participants per comprovar l’anomenada documentació per poder posar-la en ordre abans de dissabte. Si bé sí que es va requerir aquells vehicles dels quals no es tenia la documentació prèviament.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here