La Biosfira d’Alzira estarà present en la Green Week de Brussel.les

0
467

La Biosfira, la fira sostenible d’Alzira i la primera que es realitza a la Ribera, estarà dins la programació dels actes de la Green Week que organitza la Unió Europea a Brussel·les. L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, ha inclòs aquest esdeveniment en l’agenda europea de trobades i polítiques verdes, que tindrà lloc a Brussel·les del 21 al 25 de maig del 2018. La temàtica d’aquesta edició versa sobre “Green Cities for a Greener Future” (ciutats verdes per a un futur més verd).

Segons ha explicat Ivan Martínez, regidor responsable de l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA: “gràcies a la incorporació en la trobada més important sobre economia verda a nivell europeu, permetrà la publicació i promoció dels esdeveniments que fem en la Biosfira a tota la UE, també podem fer servir els mitjans i la marca de la “EU Green Week”, rebre material promocional i participar amb altres organitzacions. La intenció és consolidar la Biosfira com un referent de bones pràctiques dels ajuntaments a escala europea i caminar cap a una ciutat realment sostenible.”

Cal recordar que la Biosfira va estar premiada l’any passat per la Generalitat Valenciana i la Xarxa ADIF com la millor fira i una iniciativa innovadora en el 2017, en comptar amb més de 70 expositors i ponències i activitats continuadament en tot un cap de setmana. Enguany se celebrarà del 18 al 20 de maig al parc de l’Alquenència.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here