Llums enceses al camp de Venècia / Opinió: Jordi Cortés

0
395

El dia 13 de febrer i el 01 de març, les llums del camp de futbol «7» de venècia es quedaren enceses, en el primer dia com a mínim fins a les 3 de la matinada, en el segons día, tota la nit.

El dia 13 de febrer vaig enviar un whatsapp tant a el, “Señor Concejal” Fernando Pascual, com també a la, “señorita Concejala”  Aida Ginestar, en ningun dels casos, contestaren, “OK”, no passa res, no tenen el perquè, però tampoc solucionaren el problema.

El día, 01 de març, vaig fer lo mateix, però aquesta vegada nomes a la, “ señorita Concejala”, es  veritat que l’hora no era massa adequada, les 00’50, que segons me digué, estava de baixa, raons de pes per a no fer lo que jo crec que deuria haver fet, ja que, malgrat tot a mi me pareixia molt important per ha importunar-la, les raons les vaig ha esposar a continuació.

1ra. Hi ha persones o famílies amb pobresa energètica i no poden encendre la calefacció quant volen o necessiten.

2na. El canvi climàtic per la contaminació generada per l’excés de consum  energètic, es real, o la “señorita Concejal”, Aida Ginestar, creu com el, “Cuñao de Mariano Rajoy, que lo del cambio climático no es verdad”.

3ra. La contaminació lumínica es molt perjudicial, per mols motius.

“Señorita Concejala” Aida Ginestar Pau, vostè te uns sous totalment públics i afortunadament, vostè, pot encendre la calefacció, si vol, però altres famílies, no, el ser regidora i representar a un Ajuntament, te que ser conscient i consegüent amb lo que representa, vostè te els contactes per ha solucionar amb eficàcia i brevetat aquesta circumstancia puntual.

El fer una queixa a l’Ajuntament al mati del dia següent, com vostè hem va aconsellar, no te cap sentit, ja que el mal ja estaria fet.

Cridar a la policia local, clar que ho vaig fer però, o no pogueren o no saberen com localitzar al un responsable.

La qüestió important es que dos dies les llums es quedaren enceses, gastant mes de lo estrictament necessari i creant una contaminant evitable e innecessària, jo crec que un Ajuntament te donar exemple, en els dos casos, ja que els diners i recursos que gestiona son de totes i tots.

Un contribuent i veí, En Jordi Cortés.

DNI. 33862394-T

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here