El Nítida Alzira es manté líder al derrotar al Nou Almàssera

0
317

Els de Braulio Correal tornen a sumar els tres punts després de dues jornades sense guanyar

 

El ritme en el Palau d’Esports amb el futbol sala no s’ha aturat. Després de la festa davant el Mislata que acabà amb resultat desfavorable, el baló ha tornat a rodar en la fusta del pavelló alzireny amb el segon compromís lliguer consecutiu del Nítida com a local. Encara que s’avançaren els de fora, els de Braulio Correal acabaren imposant-se per 5 gols a 1 i mantenint la primera plaça de la classificació.

Consumits quatre minuts, els visitants manaven en el marcador gràcies al gol de Vicente Ferrer, un gol que Xavi López neutralitzà abans del descans. En la represa el domini del conjunt riberenc es consolidà i es va traduir en gols. Xavi, José David i Cristian Araiz, per partida doble, foren els encarregats de signar les dianes que donaren una nova victòria als de Braulio Correal.

El Nítida Alzira es manté líder de la classificació amb 49 punts, seguit del Maristas que té 47 i el Mislata que té 45 i un partit menys. Els de Correal visitaran la canxa del València el pròxim diumenge.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here