Dos llibrets d’Alzira entre els quatre primers i altres dos de Cullera entre els millors de la Comunitat

0
776
Portada del llibret de la Plaça del Forn
Portada del llibret de La Malva

El llibret «Dones» de la falla Plaça del Forn d’Alzira ha donat enguany la sorpresa en aconseguir el segon lloc dels premis als millors llibrets de falles que concedix la Generalitat. «Tro d’Avís» de la comissió Plaça La Malva ha aconseguit una meritòria quarta posició, a més altres dos llibrets de falles riberenques han quedat entre els huit primers; es tracta del presentat per la falla El Canet de Cullera (5é) i de la comissió Raval de Sant Agustí (8é) també de Cullera. El millor llibret a juí del jurat ha estat el de la fall El Mocador de Sagunt.

Pel que fa a Alzira el de La Gallera-Hort dels Frares figura en el lloc 32, el de Sant Joan el 43,  el de Pintor Andreu el 52 i Plaça Major el 70. El 72 ha sigut per a la falla Albuixarres-Camí Fondo i el 74 Camí Nou.

Taüt i Xúquer de Cullera han aconseguit el 45 i 56 lloc, mentre Plaça Cervantes de Sueca feia el 51.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here