Lourdes Burgos i Aitana Carbó (FM d’Alzira): «La Crida ha sigut impactant i emocionant»

0
1300
Aitana Carbó i Lourdes Burgos durant la Crida

«Impactan» era el primer qualificatiu que li vingué a la memòria a la Fallera Major d’Alzira Lourdes Burgos i «emocionant» segons la versió de la fallereta major infantil Aitana Carbó, pocs minuts després de tindre als seus peus a tota la ciutat.

Durant el seu discurs, a duo, manifestaven des del balcó de l’Ajuntament a milers de fallers i falleres; ens reunim en aquesta placeta per a donar inici a la millor festa del món».

I tot segjuit manifestaven; «ens queda gaudir de la herència més meravellosa que ens deixaren els nostres avantpassats, del vertader significat de la paraula festa. Si, per fi, ja estem en falles!!»

En altre moment de la Crida les dos FM, que al exhibir la clau han fet vibrar a les places del Carbó i del Sufragi, convidant a la gent a que «tanquem els ulls i imaginem el que va a ser les falles 2018, doncs ja podem tocar-les, perquè per a nosaltres segur seran unes festes meravelloses que no oblidarem mai. I tot, gràcies a volsaltres, els fallers i falleres d’Alzira que ens haveu acollit amb afecte i respecte en cada ocasió».

L’acte començà amb 350 músics interpretant el pasdoble Amparito Roca, baix la direcció de David Gónzalez. Per altra banda també hi ha hagut l’interpretació al saxo tenor de Salva Sanchis d’un arraanjament del pasdoble Festa Fallera Alzirenya, de Pepe Grau, compositor i regidor de la nostra ciutat.

L’alcade, Diego Gómez, i la vicealcaldessa I regidora de Festes, Isabel Aguilar,abans de cedir la clau d’Alzira a les falleres majors, centraren el seu discurs resaltant la importància de la dona en el món actual.

La soprano Carmen Avivar, pertanyent al Cor de València de la Generalitat, ha interpretat l’himne regional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here