El Consorci de la Ribera visita el servei de recollida d’animals abandonats de la Valla d’Albaida

0
497

Representants de diversos ajuntaments de la Ribera han visitat la Mancomunitat de la Vall d’Albaida per a coneixer el servei de recollida d’animals abandonats que aquesta mancomunitat presta als ajuntaments.

La visita d’estudi, organitzada pel Consorci de la Ribera, tenia com a finalitat vore les instal·lacions del servei i com, des de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, es presta amb l’objectiu d’implementar i millorar el servei que actualment ofereix la Mancomunitat de la Ribera Alta, així com conéixer de primera mà altres models de gestió.

La representació de la Ribera ha sigut rebuda per Vicent Gomar, president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, i per l’alcalde de Llutxent, que han explicat les característiques del servei i han acompanyat la delegació riberenca a les instal·lacions que la Mancomunitat disposa al Palomar.

Actualment, la Mancomunitat de la Ribera Alta ofereix aquest servei als municipis mancomunats, però com afirma Óscar Navarro, president del Consorci de la Ribera, “volem fer extensiu aquest servei als municipis de la Ribera Baixa mitjançant el Consorci de la Ribera, que agrupa les mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa. Volem visitar diverses experiències per a poder adequar millor el servei a allò que necessiten els nostres municipis, i per aquest motiu tenim programada altra visita a la Mancomunitat de l’Horta Nord, que també presta aquest servei però amb un diferent model de gestió”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here