Biosfira contribuix a incrementar la demanda de productes en el Mercat Ecològic d’Alzira

0
556
Mireia Vidal ahir en el Mercat Ecológic

Els venedors del Mercat Ecològic del dimecres a Alzira valoren «positivament» l’impacte de la Fira de Productes Ecològics d’Alzira -Biosfira- per haver suposat «una empenta» a la demanda, segons Mireia Vidal gerent de Les Marietes Art-Eco que ven directament la seua producció.

Mireia explica a Riberaexpress l’ajuda que suposa per al sector events com Biosfira i el propi Mercat Ecològic per a donar a conèixer els productes sense tractament fitosanitari. Però reivindica «necessitem més publicitat, la majoria de la gent encara no es coneix».

El perfil del consumidor de productes ecològics correspon a gent jove i també d’edats entre 40 i 50 anys; «cada vegada hi ha més gent interesada i ens té més a conte» assistir a mercats com el d’Alzira, comenta la gerent Les Marietes que insistix «gràcies a Biosfira hem consolidat un bon nombre de clients».

Mireia Vidal ven patés vegans i mermelades amb matèria prima ecológica que van des de les taronjes i mandarines, als nespres i bresquilles entre d’altres.

Ahir van rebre la visita d’una comissió extrangera integrada per productes ecológics de varios països europeus interesats en el funcionament de mercats ecològics com el d’Alzira per aprofitar estes experiències.

Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here