Alzira monta un Coordinadora Local per a defensar el Sistema Públic de Pensions

0
457
Jubilats en la concentració de hui a Alzira

La concentració de hui d’un nombròs grup de jubilats i pensionistes a les portes de l’Ajuntament d’Alzira ha servit, no sols per a exigir la «recuperació» del poder adquisitiu de les pensions, sinò a més per organitzar-se al voltant d’una Coordinadora Local en Defensa del Sistema Públic de Pensions.

A ella ja pertanyen les plataformes en defensa de la Salut Pública i també de la Dependència i sembla que volen incorporar també a la mateixa als sindicats CCOO i UGT. A més l’alcalde d’Alzira Diego Góemz, que junt alguns membres de l’equip de govern s’ha sumat a la concentració, els ha oferit el seu «suport».

Els manifestants han reivindicat «mantindre l’actual sistema de repartiment, les pensions com un dret constitucional i la seua inclusió en els Pressupostos Generals de l’Estat per a fer front als possibles dèficits del sistema».

També han exigit «rependre» la jubilació als 65 anys «sense penalització als 40 anys cotitzats, així com reprendre els subsidi als majors de 52 anys».

Han critica al Govern de Mariano Rajoy davant les seues isntencions «d’ensfonsar al públic i afavorir les pensions privades, com abans va afavorir a la Banca».

La nova Coordinadora Local ha fet una crida a participar el pròxim dia 15 també a les portes de l’Ajuntament d’Alzira «per a plantar la falla de les pensions dignes».

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here