Alzira prepara una Crida visual i musical amb un pas doble tocat per totes les xarangues

0
1110
Crida 2017

La Crida obri este dissabte les portes a la festa de les Falles 2018

 

Les Falles del 2018 encaren la seua recta final. Este dissabte 3 de març, a les 20 hores, se celebrarà l’acte de la Crida en el lloc habitual, la plaça del Carbó, als peus de l’edifici de l’Ajuntament d’Alzira.

 

«Des de fa uns anys ens hem compromés en convertir la Crida en un espectacle visual, i enguany no va a ser menys, hi ha preparades moltes sorpreses per a un dels actes més emotius de les Falles», ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes. Una de les novetats serà la interpretació conjunta d’un pas doble per part de les xarangues de les respectives comissions falleres com a preludi de l’espectacle

 

Lourdes Burgos i Aitana Carbó, falleres majors del 2018, seran les encarregades de transmetre el missatge d’optimisme i il·lusió a tot el col·lectiu faller de la nostra ciutat.

Més de 7.000 persones que formen part de les trenta-cinc comissions falleres d’Alzira, la qual cosa per nombre d’habitants la convertix en la ciutat amb més monuments fallers de totes on se celebra la festa fallera.

 

Diego Gómez, com alcalde, i Isabel Aguilar, com a vicealcaldessa i regidora de Festes, seran les autoritats encarregades de brindar la clau de la ciutat a tots els fallers.

 

Un any més, després de les presentacions, arranquen les Falles amb un espectacle visual ple de llum, música i color. La Crida 2018 inicia la festa més participativa del món.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here