Alzira destinarà el superàvit a finalitzar l’Anell Verd el Casal Jove i el reten de la Policia

0
877
Tram de l’Anell Verd
Casal Jove en l’antic Magatzem de Cucó
Obres de l’edifici policial

L’Ajuntament d’Alzira destinarà el superàvit de l’exercici 2017 a «finalitzar» l’Anell Verd, el Casal Jove i l’edifici de la Policia Local, segons ha manifestat l’alcalde Diego Gómez als mitjans de comunicació.

Gómez anuncià la voluntat de l’equip de govern de convertir la zona pròxima al futur retén en una área de Prevenció i Emergències i assegurà que ja ha presentat el corresponent projecte a la Diputació i a la Generalitat. Així estarien junts en la ubicació pròxima a l’Alquerieta junt a l’avinguda Vicent Vidal, la Policia Local, el Parc de Bombers, Protecció Civil i les Brigades Forestals.

El superàvit de l’any passat supera els 3 milions d’euros, encara que el miisteri d’Hisenda sols autoritza una part del mateix, en este cas, 1,3 milions a inversions sostenibles. El consistori està obligat a destinar la resta a reduir el deute. Un nivell d’endeudament inferior al 25% segons la primera autoritat local que reclama al Govern central que «la bona gestió» dels ajuntaments com el d’Alzira deuria permitir-los «gestionar» les necessitats estructurals de la ciutat.

De totes formes Gómez qualificà com «una gran notícia» que Hisenda els permitisca utilitzar el superàvit a finals de març encara que no estiguen aprovats els presupostos de l’Estat segons anunciàr ahir el ministre Cristóbal Montoro.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here