Alzira aprova l’ordenança de les terrasses consensuada amb els hostalers

0
857
Terrassa i vianants en la Plaça Major

La corporació municipal d’Alzira ha aprovat esta nit la nova ordenança d’ocupació de la via pública, amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció dels grups municipals del PP i de Ciutadans.

L’ordenansa consensuada amb el sector de l’hosteleria té com a principal objectiu «compatibilitzar l’activitat hostalera amb els drets dels vianants», segons ha manifestat a Riberaexpress la responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Sara Garés.

Les terrases de bars, cafeteries i restaurants proliferaren en la ciutat arran la prohibició de fumar en estos establiments, fet que provocà un increment notable d’ocupació de carrers i places.

Consens amb el sector

Per «regular» este augment de taules i cadires en  la via pública s’ha aprovat este document aprovat pel plenari sense cap vot en contra que segons Garés, «també mira per la seguretat dels usuaris en les terrasses».

Altre dels aspectes aque recull la nova ordenança municipal «és la millora de la imatge de les terrasses» i «també del col.lectiu» davant la presència notable de visitants a la capital de la comarca.

Garés assegura que s’han recollit «la pràctica totalitat» de les propostes del sector que disposarà de 24 mesos, a partir de hui, per adaptar-se a la normativa aprovada, que a més recull les sugerències de l’ONCE.

Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here