Algemesí fica en marxa l’Oficina Tècnica «OTEA» per impulsar la seua economia

0
1040

L’Oficina Tècnica Econòmica d’Algemesí comença a funcionar amb l’objectiu de millorar la competitivitat econòmica de la ciutat

 

 

El món empresarial algemesinenc s’ha reunit en la presentació d’OTEA l’Oficina Tècnica Econòmica d’Algemesí. Es tracta d’una nova eina de servei econòmic posada en funcionament per la comissió municipal per a implementar les accions arreplegades en el Pla de Desenvolupament, Innovació i Promoció Econòmica que des de l’Ajuntament d’Algemesí s’ha elaborat amb la finalitat de dinamitzar i fomentar el creixement de l’activitat econòmica de la localitat.

 

Aquesta comissió està formada per diferents membres de cada grup municipal, representació en el govern local així com per representants de les dues associacions empresarials de la localitat, EMPAL i ACSA.

 

La regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, considera que amb l’entrada en funcionament d’OTEA “es pretén impulsar l’economia d’Algemesí mitjançant la millora de la capacitat competitiva del teixit industrial i comercial existent a través de la innovació, tant en els processos de gestió com en els processos productius, i el foment d’iniciatives empresarial de base tecnològica i social”.

 

Des d’OTEA es treballarà en assessorament gratuït a emprenedors i Pimes, promoció de la internacionalització de les empreses locals, cursos de formació, promoció del comerç local a través de diferents eines de màrqueting, incentivar les iniciatives innovadores i sostenibles per a contribuir el desenvolupament sostenible del municipi, foment de l’atracció d’inversions externes a les zona industrials de la localitat i I’increment de l’activitat emprenedora facilitant els recursos que conformen el viver d’empreses.

 

La presidenta d’ACSA, Gemma Carrasco, ha posat en valor el treball previ a la constitució d’OTEA per a determinar les necessitats de la ciutat. Per la seua banda, el president d’EMPAL, ha valorat positivament que l’oficina ha nascut amb el suport de tots els grups municipals i de les dos entitats empresarials, al temps que ha assegurat que compta amb el suport de l’entitat empresarial local.

 

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha assenyalat que amb el pla de dinamització i l’obertura de l’oficina econòmica “obrim un nou capítol en la promoció econòmica d’Algemesí, necessitem millorar els polígons industrials i recursos humans per a potenciar la nostra economia. OTEA és la nostra aportació per a remuntar la crisi econòmica”.

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here