Gómez proposa al sector agrícola d’Alzira «treballar junts» en l’assemblea d’Alzicoop

0
662
Paco Clari president de la cooperativa
Bernat Sanchis autor de la publicació

Socis de la cooperativa en l’assemblea

L’alcalde durant la seua intervenció

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha proposat al sector agrícola local «treballar conjuntament» durant l’assemblea de socis de la Cooperativa Hortofrutícola -Alzicoop- celebrada esta vesprada al Gran Teatre.

Gómez ha demanat «diàleg» als nombrosos agricultors presents davant les recents crítiques vertides pel sindicat AVA i les comunitats de regants i ha afegit; «no es pot acusar a l’Ajuntament de falta de suport al sector agrícola» i en este aspecte ha explicat la inversió realitzada de 800.000 euros en arreglos de camins, la partida destinada a Agricultura en el pressupost municipal de 178.000 euros i els 8.200€ destinats enguany a millorar l’insectari, xifres prou superiors a les realitzades en la legislatura anterior».

Així i tot la primera autoritat local «acceptava les crítiques constructives» i encoratjava a la direcció d’Alzicoop a enllestir projectes comuns com l’integral de la Murta per a reduir els cost del reg amb la instal.lació de gran basses que a més es podran utiloitzar per a sofocar incendis forestals en la zona, així com a utilitzar trituradores per a les restes de poda en lloc de cremar la llenya.

Gómez ha reclamat varies vegades durant el seu discrus «diàleg i cooperació» per fer front «junts» als reptes que suposa esta època plena de transformacions, en la que els joves li donen l’esquena a un sector cada dia més envellit.

Durant l’assemblea s’ha presentat el llibre «Alzicoop 125 anys 1892-2017», que segons el seu autor Bernat Sanchis «ajuda a comprendre la història de la nostra entitat».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here