Aguilar replica al PP assegurant que el monument a les falles «és de lo més barat»

0
461
Isabel Aguilar amb el president de la JLF

La vicealcaldessa i regidora de Festes d’Alzira Isabel Aguilar considera que el monument a les falles que està construïnt-se actualment «és de lo més barat», donat que pagar 53.000 euros per unes escultures «no és cap destarifo». Aguilar ha afegit que «Alzira apenes té escultures com moltes altres», així Algemesí té dedicats varios monuments als balls de la Festa de la Mare de Déu.

La segona autoritat local ha eixit així al pas de les crítiques realitzades per Noves Generacions del PP (NNGG) que amparat amb la despesa del monument a les falles considera que «una mala gestió com la que està fent l’equip de govern posa en perill i condiciona el futur econòmic d’este ajuntament».

Precisament hui l’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha recordat que el consistori de la capital de la Ribera Alta tè un deute inferior al 25%, i que l’any passat el pressupost municipal generà un superàvit superior als 3 milions d’euros.

El monument, composat per un faller i una fallera, s’instal.larà en la Plaça Major en una ubicació pròxima a la font i encara no té data per a la seua inauguració.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here