L’Alcúdia lliura ordinadors gratuïts a l’alumnat de cinqué de Primària

0
682

Aquesta setmana l’Ajuntament ha fet entrega dels equips als xiquets i xiquetes que cursen el quint curs de primària als col·legis Batallar, Sant Andreu, Les Comes i Heretats.


Un any més, l’Ajuntament de l’Alcúdia aposta per invertir en el futur de les persones mitjançant la formació i, és per això, que aquest curs 2017-2018 ha comprat 138 ordinadors per a l’alumnat de 5é de tots els centres educatius de la localitat. L’objectiu d’aquest programa, que va ja per la vuitena edició, és permetre que tot l’alumnat del nostre poble tinga aquesta oportunitat de futur.

Els dispositius adquirits pel consistori són netbooks, ordinadors portàtils d’11 polsades amb la pantalla tàctil i desmuntable, la qual cosa permet treballar amb ells com si foren tauletes i, per tant, dóna més flexibilitat en el seu ús a l’aula. Incorporen el sistema operatiu Windows 10, amb el qual es garanteix la màxima compatibilitat amb l’entorn operatiu més habitual a totes les cases.

Durant l’acte de lliurament dels ordinadors, que va tenir lloc a la Casa de la Cultura, van estar presents l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, i la regidora d’Educació, Pilar Huertas, a més dels responsables dels col·legis i els pares i mares de l’alumnat, que signaren la recepció en entregar els equips directament als xiquets i xiquetes.

La regidora d’Educació va recordar que “l’aposta de l’Ajuntament per acostar les noves tecnologies a l’alumnat alcudià no acaba ací, doncs fa anys que també participa en aquesta campanya qui estiga en el seu primer any a la universitat o a un cicle formatiu de grau superior i necessite un equip amb característiques específiques per als seus estudis, optant a una ajuda de 100€”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here