Sant Bernat de Carlet i Garcia Sanchiz d’Alzira trionfadors del Concurs de Cors Infantils La Malva

0
1547
Cor del Ceip Sant Bernat de Carlet
Aula Suzuki
Cor del Ceip F. Garcia Sanchiz d’Alzira

El Gran Teatre de la nostra ciutat va comptar amb una molt bona entrada per a celebrar el III Concurs de Cors Infantils Premi Malva – Ciutat d’Alzira. Este esdeveniment contà amb el suport i el patrocini de les regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Alzira, la col·laboració de Sentir Aula Suzuki i de la Societat Musical d’Alzira.

En esta tercera edició van participar el Col·legi Sant Bernat de Carlet i el col·legi García Sanchis d’Alzira. La cançó obligada per als participants va ser “Ja plora el xic”.

El jurat va estar format pels músics José Grau, Marta Nadal i Salvador Vercher.

En primer lloc va actuar el cor del CEIP Federico García Sanchis d’Alzira amb la direcció Altea Martínez, que va interpretar com a peça lliure “Siyahamba”, una cançó tradicional Zulú”.

Seguidament, va ser el torn del cor del CEIP Sant Bernat de Carlet, que com a peça lliure interpretà “Maquerule”, dirigits per Enric Moltó Romero.

Una vegada finalitzada la interpretació dels participants en el III Concurs de Cors Infantils Premi Malva – Ciutat d’Alzira, mentrestant el jurat deliberava i passava les puntuacions, va actuar La Petite Bande & Friends,  pertanyent a Aula Sentir Suzuki,baix la direcció de Nico Bay.

Seguidament, per a fer el lliurament dels premis, van pujar a l’escenari Diego Gómez, alcalde d’Alzira,  Inés Brines  i Hugo López, Fallera Major i President Infantil respectivament de la Falla Plaça Malva; Enrique Furió, vicepresident de la comissió; Pepe Grau, regidor d’Educació; Camilo Mascarell, president de la Societat Musical d’Alzira i Nico Bay, d’Aula Sentir Suzuki.

Després del parlament de l’alcalde, es donà lectura al veredicte:

Segon premi, Col·legi García Sanchis, d’Alzira.

Primer premi, Col·legi Sant Bernat, de Carlet.

Associació Cultural Falla Plaça Malva

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here