Alzira sol.licita més de 400.000€ per a ficar en marxa nous cursos de formació

0
486

IDEA i la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball 408.000 euros per posar en marxa el programa de Formació Professional per a l’Ocupació 2018.

 

Aquest té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades mitjançant la realització d’accions formatives, proporcionant-los una qualificació professional que afavorisca la inserció laboral. El nombre total d’alumnes que es podran beneficiar d’aquests 10 cursos són uns 120 aturats/des en diferents especialitats formatives:

  • Serveis de cafeteria i bar
  • Confecció i publicació pàgines web
  • Anglès B1
  • Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes
  • Atenció sòciosanitaria
  • Activitats de gestió administrativa

 

Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “des de l’Ajuntament d’Alzira hem situat com a prioritat l’ocupació i la formació per a les persones aturades. Gràcies a la tasca de les treballadores i treballadors d’IDEA i la major dotació de recursos municipals hem pogut optar a més oportunitats per a les persones que busquen un treball millorant el seu perfil professional. Des de l’equip de govern anem a continuar treballant per a continuar rebaixant les taxes d’atur, i aquesta aposta pel servei públic d’ocupació sens dubte ha contribuït a la baixada significativa dels últims anys. No obstant, tractarem de dotar de més mitjans per tal de poder aplegar a molta més gent necessitada de treball en la nostra ciutat”.

Cal recordar que a l’Ajuntament d’Alzira en els últims dos mesos, en l’apartat de formació més ocupació, se li han concedit més de 850.000 en distintes subvencions de tres tallers d’ocupació per part del SERVEF i de Fons Social Europeu en el ‘Viatge a l’Empleabilitat’ de formació a 45 joves aturats/des de la nostra ciutat. A més a més s’ha sol·licitat prop d’un milió d’euros més en altres tres tallers d’ocupació amb contractes d’un any (programa T’Avalem de la Generalitat Valenciana) i en aquestos cursos de Formació Professional per a l’Ocupació.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here