Montón demana a Ribera Salud que «deixe de judicialitzar» la reversió de l’Hospital d’Alzira

0
485
Elisa Moragón Carmen Montón i Diego Gómez

Amb tan sols tres dies s’han inscrit 14.000 persones a la bolsa de treball

Milloraran les infraestructures, la conexió amb l’estació i l’aparcament serà gratuït

La consellera de Sanitat, Carmen Montón, ha demanat hui a Ribera Salud que «deixe de judicialitzar» la reversió de l’Hospital de la Ribera a la gestió pública, obstaculitzant la finalització del contracte». Segons Montón encara està a temps de «reflexionar» i de propiciar que «la transició siga pacífica».

La representant del Consell ha fet estes manifestacions en l’emissora municipal Alzira Ràdio, només conèixer que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha rebutjat hui altres dos recursos de Ribera Salud contra la reversió del Departament de Sanitat de la Ribera.

Recursos que denunciaven «la improvisació i falta de planificació» amb la que la conselleria de Sanitat està realitzant el procés de la reversió.

Equiparar les ratios                   

Montón considera que negoci i sanitat «estan renyides» i que la voluntat del seu departament és el «d’equiparar les ratios de l’Hospital d’Alzira amb la resta de la sanitat pública valenciana», de forma «transparent, ordenada i planificada». Així ha resaltat que amb tan sols tres dies ja s’han inscrit 14.000 sanitaris a la bolsa de treball oberta el passat dilluns.

La consellera ha resaltat que la gestió de l’Hospital d’Alzira té «molt de marge de millora» i s’ha compromés a corregir les deficiències existents en urgències, centres de salut i en els consultoris d’estiu. A este respecte ha deixat ben clar que «els beneficis empresarials de Ribera Salud s’invertiran en el Departament de la Ribera».

Per la seua part l’Alcalde d’Alzira Diego Gómez ha dit categòricament que el model Alzira «s’ha acabat» i que a partir de l’1 d’abril la Generalitat «millorarà» les infraestructures, el transport i es ficarà en marxa l’autobús-llançadera que unisca l’hospital amb l’estació de Renfe. I a més ha recordat que l’aparcament, que ara és de pagament, s’ampliarà i «serà gratuït».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here