Vicent Ferrer disertarà sobre la conservació restauració i potenciació de les muntanyes de Carcaixent

0
415

El col·lectiu de Joves PV – Compromís Carcaixent ha preparat per al proper divendres, dia 23 de febrer de 2018, una xarrada-col·loqui sobre les muntanyes de Carcaixent i el seu futur.

L’acte començarà a les 19.30 h al Casal Jove (parc Navarro Daràs). I comptarà amb la presència Vicent Ferrer, doctor en Geografia i Història per la Universitat de València.

 

Vicent Ferrer Pérez (Carcaixent, 1958) és professor i assagista. Autor del llibre Les muntanyes de Carcaixent (Edicions 96). I com a expert en la matèria, farà una descripció de les zones més representatives de les muntanyes de Carcaixent. Parlarà sobre la conservació, restauració i la potenciació de la riquesa ecològica i paisatgística i, finalment, proposarà una interessant excursió per gaudir dels llocs més emblemàtics del nostre terme.

 

La xarrada serà presentada per Robert Cortell, secretari general de Joves PV – Compromís Carcaixent. En finalitzar l’acte, s’obrirà un torn de paraula per al públic.

 

Les muntanyes de Carcaixent

 

El devorador incendi forestal patit fa dos anys a Carcaixent ha fet preguntar-se molta gent quines mesures podem prendre per evitar este tipus de catàstrofes. I, al mateix temps, ha fet que el poble es preocupe més per la seua muntanya. Pot servir per potenciar tots aquells aspectes paisatgístics, culturals i ecològics que facen conscienciar la societat del seu valor i preocupar-se per la seua conservació.

 

Antigament, la muntanya era objecte de una sèrie d’aprofitaments que han estat abandonats. Però, hui en dia, la societat és cada vegada més sensible a la necessitat de protegir el seu entorn natural.

 

 

Joves PV – Compromís

Carcaixent

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here